• office@fantv.bg

Sandra Arika представи новия си албум „Zaboravljena Lutka” с 9 чисто нови видеоклипа. Сръбската изпълнителка залага на композитори от различни държави, а видеата както винаги са на високо ниво. Един от музикалните проекти, които се радва на голям интерес от страна на меломаните, е дуетът ѝ с Emir Djulovic – “Skote Moj”. Със сигурност той ще оглави класацията и на българските фенове на атрактивната изпълнителка, тъй като е кавър версия на емблематичния хит на Глория и Азис – „Не сме безгрешни“.

Това е и единствената колаборация в албума на звездата от Сърбия. Другите 8 песни са самостоятелни: “Koma”, “Drugarice Spavajte S Njim”, “Zid”, “Dajte Mi”, “Ciganka”, “Nebo Place Nad Beogradom”, “Paranoja” и разбира се, заглавното парче “Zaboravjena Lutka”.

За новия си албум Sandra Afrika работи с композитори от различни държави на Балканите. Сред тях са Aleksandar Perisic Romario, Sasa Lazic, Marko Gluhakovic, Даниел Ганев, Илия Загоров, Ваня и Mos Ion Roaker. Всички текстове са дело на Sasa Lazic и Lilija Jorgovanovic.

Може да гледате новите видеоклипове на Sandra Afrika в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.