• office@fantv.bg

Саша Попович, който е продуцент и създател на “Звезде Гранда”, отправи покана към Александра да участва в предаването догодина.
Изпълнителката от ефира на Фен ТВ беше гост на тазседмичното издание на популярното в Сърбия предаване. Тя е подкрепяла своя близък приятел и колега Янко Янков – Яни от Перник, който е участник в сезон 2021/2022. Гласовитият и талантлив българин е ученик на Иконата на българския фолклор Гуна Иванова.

Александра и Вики Милкович – член на журито

„Бях в бекстейджа с Яни за морална подкрепа и опора. Когато водещият на предаването ме попита дали освен на български език, пея и на сръбски, аз отговорих, че пея всичко. Тогава продуцентът на шоуто ме покани да участвам догодина във формата. Аз се усмихнах, позачудих се и казах „може“. – споделя преживяното Александра.

„Звезде Гранда“ е едно от най-популярните предавания за откриване на талантливи изпълнители в Сърбия със стотици хиляди фенове. Дали обаче Александра ще приеме поканата на Саша Попович ще разберете в следващия сезон на шоуто.

Тук можете да изгледате и целия епизод с участието на Александра.

снимки: личен архив / Zvezde Granda

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.