• office@fantv.bg

Сръбската звезда Seka Aleksic предизвика истинска буря в YouTube с новото си видео „Pridji Ako Smes“.

В клипа атрактивната изпълнителка отново поднася много провокации, които са запазената й марка. В лентата феновете имат възможността да я видят по корсет, докато бута количка с инструменти в автосервиз.

„Аз съм лоша кучка, не го отричам!“– пее изпълнителката в типичния си скандален стил, а меломаните определят песента като истинска музикална революция.

Eфектното видео е създанено от режисьора Stanislav Zakic. То изобилства от провокативни сцени, в които Seka Aleksic прави реверанс към визии от началото на кариерата си – черна коса, бретон и червено червило. Във видеото тя си партнира с куп секси мъже, което допълнителна допринася за горещата атмосфера.

Атрактивната изпълнителка споделя, че песента е част от предстоящият ѝ албум „Disko Seka“, който се очаква да излезе на пазара в началото на 2023 година.

Можете да гледате видеото “Pridji Ako Smes” на Seka Aleksic в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.