• office@fantv.bg

Само преди 2 дни Seka Aleksic направи премиера на новата си песен „Emotivno Nedostupan” и предизвика истински фурор в социалните мрежи. Екстравагантната изпълнителка отново заложи на провокативно видео. В него топзвездата на сръбската музика е положила високите си токчета върху мускулест красавец, докато той прави лицеви опори.

Самата Seka Aleksic признава, че за нея провокация не е чужда дума и обича да скандализира публиката с новите си проекти.

Арт директор и режисьор на ефектното видео е отново Stanislav Zakic, с когото турбозвездата работи за пореден път. Музиката е дело на Dragan Brajovic и Dejan Kostic, а текстът е поверен на Dragan Brajovic.

Феновете са в абсолютен възторг от видеото, а коментарите под него вече наброяват над 300.

Може да гледате „Emotivno Nedostupan” в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.