• office@fantv.bg

Талантливият Sinan не спира да изненадва феновете си все по-интересни песни. Звездата на Diapason Records представи новия си проект „Мое сърце“ – международна колаборация с популярните Dzambo Agusevi Orchestra, чиято премиера се състоя в ефира на Фен ТВ иYouTube канала на медията.

Dzambo Agusev (Джамбо Агушев) започва кариерата си в малкото градче Струмица, Северна Македония и достига до световната сцена. Фънки тигърът на балканската духова музика, както го наричат, отдавна е спечелил почитатели извън границите на своята родина и заедно с оркестъра си изнася концерти из всички кътчета на Европа и в целия свят.

Sinan признава, че отдавна са приятели с Dzambo Agusev и винаги се възхищавал на изключителния му професионализъм. „Той е голям талант. Но по-важното е, че е невероятен човек – много земен и скромен. Уважавам много работата му, неговото сериозно отношение и коректност.“, сподели изпълнителят.

Двамата се срещат на едно частно парти, където спонтанно възниква идеята да направят обща песен. Музиката на „Мое сърце“  е дело на самия Sinan, аранжиментът е на Dzambo Agusev, а текстът – на Йордан Гергов.

Купонджийското видео е заснето в Нидерландия, а работата започва 9:00 ч. сутринта. Dzambo Agusev и оркестърът му пътували цяла нощ, тъй като предишната вечер имали концерт в Полша. Въпреки натоварената си програма музикантите били изключително точни и снимачният процес започнал по график. Макар и да нямали време да си отдъхнат, Dzambo и момчетата не се оплакали нито за миг и дали всичко от себе си. Всички се забавлявали изключително много по време на снимките на клипа, а в паузите никой не мислел за почивка – Sinan и музикантите не спирали да свирят и пеят.

Можете да гледате видеото „Мое сърце“ на Sinan x Dzambo Agusevi Orchestra  в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.