• office@fantv.bg

Sinan изненада положително феновете си със своето музикално предложение за лятото. Песента е озаглавена „Лудото, ревнивото“ и е в колаборация с изпълнителя Fari. Премиерата се състоя преди броени дни в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията и зарадва публиката със своето интересно звучене, забавно и цветно видео. Това е първи съвместен проект между Sinan и Fari и определено вдига градуса на настроението. Само за няколко дни песента влезе в класацията за Набиращи популярност“ на YouTube и бързо се изкачи на 12-то място. „Лудото, ревнивото“ събра и стотици положителни коментари. По думи на феновете колаборацията на двамата изпълнители е взривяваща, а песента влиза във вените и човек не може да спре да я слуша.

Sinan винаги успява да завладее чартовете и с предния си хит „С теб съм жив“ талантливият изпълнител на Diapason Records се задържа повече от месец на челни позиции в тренда.

Можете да гледате „Лудото, ревнивото“ на Sinan и Fari в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.