• office@fantv.bg

Sinan е млад, но вече си е създал име на музикалната сцена. Изпълнителят на Диапазон Рекърдс вече има редица съвместни проекти с популярни певци. С някои от тях го свързва и искрено приятелство.

Към Mandi пък Sinan има огромно уважение. Голяма мечта на певеца още от детските години е да се запознае с изпълнителя.

“Аз съм израстнал с неговите песни. Пял съм ги откакто се помня и за мен да се запозная с него беше наистина сбъдната мечта.“ – споделя Sinan.

Изпълнителят от ефира на Фен ТВ е готов с вече 2 проекта. Скоро можете да очаквате единия в ефира на Фен ТВ. Третият проект, който подготвя, е трио именно с кумирите му Mandi и Mikel. Всичко, което Sinan прави, е само и единствено за неговите фенове.

“Искам да радвам феновете си. Искам да са щастливи и да им представям само хубави, качествени проекти. Затова и давам цялото си сърце в това, което правя. И благодаря на Бог за това, че винаги е до мен и ми помага да сбъдвам мечтите си. Затова ви казвам – вярвайте в мечтите си и не се отказвайте от тях.” – категоричен е Sinan.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.