• office@fantv.bg

„Ако чуе Бог“ е заглавието на новата песен на Sinan, която вече е направи премиерата си в ефира и официалния YouTube канал на Фен ТВ. Парчето е достъпно във всички дигитални музикални платформи.

Изпълнителят от каталога на Диапазон Рекърдс представя песен по негови музика и аранжимент. Текстът е на Анастасия Мавродиева.

„Ако чуе Бог“ е много личен проект за младият певец. Историята на парчето е лично преживяна от него.  

„Въпреки че съм млад, не са ми чужди чувствата и болката и разочарованието, което можеш да изпиташ от тях.“ – споделя Sinan.

Посланието на песента е да оценяваме хората, които ни обичат и да оценяваме любовта, а не само да търсим материалното. Видеото съм „Ако чуе Бог“ импонира на текста на парчето. В клипа на Sinan партнира атрактивната танцьорка от FunkyMonkeys Бояна Радкова.

„С Бояна се сработихме много добре по време на снимките. Тя страхотно си изигра ролята за видеото. Мисля, че заедно успяхме да предадем емоцията, която ми се искаше да се усети, когато написах песента. Режисьорът Добри Николов, с когото работим от дълго време, направи клипа точно така, както си го представях“ – коментира още Sinan.

„Ако чуе Бог“ можете да гледате в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Парчето е налично и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и др. тук.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.