• office@fantv.bg
Sinan-s-priznanie-ot-pevica

Sinan получи признание за таланта си от Роксана. Певицата публикува клип с изпълнение на живо на младия изпълнител на Диапазон Рекърдс с прочувствено признане към него. „Един от младите успешни и обичани изпълнители в България и Европа. Гордея се със него и му се радвам от цялото си сърце, защото той е много възпитано и благодарно дете“ написа Роксана в официалния си профил във фейсбук.

Феновете веднага заподозряха, че ще има дует между двамата. Нито Sinan, нито Роксана обаче потвърждават или отричат твърденията. Постът на певицата завършва с #ОЧАКВАЙТЕ_СКОРО така че подозренията на почитателите им може би са основателни.

Ето и целия текст на поста на Роксана:

Срещнах го през 2014-та година когато той още беше дете. Влюбих се в гласа му още тогава ,защото бог му е дал талант ,дарба с която да кара сърцето ти ,душата ти да се вълнуват. След това в първата ни дуетна песен ” Kukla Style ” той направи своя дебют и на голямата сцена и в телевизионният ефир ,а вие го посрещнахте с бурни аплодисменти.
Сега вече е млад ,красив ,елегантен мъж и пее сто пъти по хубаво и по майсторски . Един от младите успешни и обичани изпълнители в България и Европа.
Гордея се със него и му се радвам от цялото си сърце ,защото той е много възпитано и благодарно дете . Обмисля ме вариант и то много сериозно за нов дует с който да ви зарадваме отново .
Преди това обаче той ме зарадва и изненада по друг начин и много скоро ще видите и чуете как . Сега няма да издавам нищо повече.
Респект към неговите родители и цялото му семейство, които обичам страшно много.
#ОЧАКВАЙТЕ_СКОРО !!!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.