• office@fantv.bg

Само преди броени часове премиерата си онлайн направи дуетното парче на Emir Djulovic и Sladja Allegro -“Osmi dan”. Красивата балада перфектно съчетава гласовете на талантливите изпълнители, а видеото разказва за любовта между лирическите герои.

Босненската звезда споделя, че за него това е сбъдната мечта, тъй като от дълго време искал да запише дует с хитовата сръбска певица. От своя страна Sladja Allegro му връща комплимента, казвайки, че не би записала дует с когото и да е, но според нея Emir Djulovic е изключително „талантлив, безупречен и културен млад човек“.

“За мен е чест и удоволствие да изпея песента със Sladja Allegro “Osmi dan”. Днес ние ви предаваме специална емоция чрез тази песен! Насладете се!” – написа Emir Djulovic по повод премиерата.

Музиката и текстът са дело на Sasa Lazic, а аранжиментът е поверен на Marko Gluhakovic. Режисьор на красивото видео е Sharan Allegro.

Парчето е първият проект от предстоящия албум на Emir Djulovic, който се очаква да излезе през месец април, както самият изпълнител загатна по време на премиерата на видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.