• office@fantv.bg

“Угаждам си” е заглавието на новото парче на Стилиян, което направи премиерата си в ефира и официалния You Tube канал на Фен ТВ. В песента участие взимат и Джамайката и Ицо Генерала – популярни имена от поп-фолк сцената.

“Аз това винаги съм го казвал – моята музика е музика за купони. Животът толкова много ни мачка, че имаме нужда от песни, които да ни карат да забравим за лошото и просто да се забавляваме и танцуваме” – категоричен е Стилиян.

За артиста на Диапазон Рекърдс това е трето съвместно парче с Джамайката. След успешните им колаборации “6 без 10” и “Наш’та булка” популярните певци отново не изневеряват на себе си и феновете. Изпълнителите предлагат на меломаните танцувална песен с хитов заряд. Този път специално участие в проекта взима и Ицо Генерала.

“Ицо е пеещ изпълнител. Запознахме се на наше съвместно участие с Джамайката. Той ни запозна всъщност. Допаднахме си веднага. Като на шега се зарекохме да направим трио, а то взе, че стана.” – смее се Стилиян.

Във видеото към “Угаждам си” артистът от ефира на Фен ТВ и екипът му са заснели расов състезателен кон. Херос е на 5 години и на живо е изключително впечатляващ коментира Стилиян. И допълва, че жребецът е бил изключително спокоен по време на снимките и е бил чудесен статист.

Публиката прие радушно “Угаждам си” и заля социалната мрежа Тик-Ток с десетки клипчета с парчето. Видеото вече е и в класацията “Набиращи популярност” на You Tube България.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.