• office@fantv.bg

В ефира и You Tube канала на Фен ТВ премиера направи дуетът на Стилиян и Сашо Жокера. „Кралицата на вечерта“ е озаглавена колаборацията. Във видеото участие взима и Джули – водеща на предаването „Зона за поздрави“.

Това е  първо съвместно парче на изпълнителя на Диапазон Рекърдс и Сашо Жокера. Двамата се познават от дълго време, били са заедно на участия и така се ражда идеята да запишат нещо съвместно.

Аз много уважавам Сашо. Той е изключително музикален, страшен професионалист и двамата много искахме да направим съвместно парче. Аз имах песен, текста беше готов. Всичко бях подготвил. Само че записът нещо не вървеше.“  – споделя Стилиян.

В деня на записа двамата изпълнители прекарали дълго време в студиото. Но парчето не се получавало. Сашо Жокера не успява да почувства песента. Стилиян също започва да се съмнява, че това е  правилната композиция. Тогава, на място, в студиото, Сашо започва да импровизира. Прави мелодията за кратко време, започва да подхвърля думи. Стилиян също се включва в създаването на текста. Изпълнителите пишели и изпявали и така, за по-малко от час, „Кралицата на вечерта“ била готова. Аранжиментът е дело на Мартин Биолчев, с когото Стилиян работи от години.

Стилиян закъснява 3 часа за снимките.

Видеото е снимано от Николай Скерлев в Казанлък. Снимките са били предизвикателство за екипа, тъй като температурите са надвишавали 40 градуса. Изпълнителите споделят, че трудно са издържали да не скачат в басейна след всеки дубъл.

Жегата беше наистина голямо предизвикателство. Особено за мен. Не обичам да ми е горещо. Но вината донякъде е моя, че снимахме на такива температури, защото закъснях с 3 часа. А аз мразя да закъснявам и обикновено винаги даже подранявам за ангажименти. За щастие никой не ми се сърдеше и успяхме да заснемем всичко“ – през смях споделя изпълнителя от ефира на Фен ТВ.

„Кралицата на вечерта“ е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и др.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.