• office@fantv.bg

Сръбската сензация Tea Tairovic издаде новия си албум „TEA” с 13 чисто нови песни, представени с интригуващи клипове. Изпълнителката вече събра милиони гледания на видеата. Феновете трудно могат да посочат един фаворит и изказват суперлативи за всички нови проекти на звездата.

Песните, които включва албума, са “Zbogom ljubavi”, “Baksis”, “Pozovi”, “TEA”, “Pec”, “Naivcina”, “Titanic”, “Ola”, “Nek ti je srecno”, “Udri”, “Ime mi je ljubav”, “Vestice” и единствения дует с Nucci“TeaNucci”.

Атрактивната изпълнителка залага на композитори от Сърбия (Marko Gluhakovic), Румъния (Marius de la Focsani, Nek Bunicu Pamantului, Mos Ion Roacker, Gabi din Berlin) и Гърция (Kyriakos Papadopoulos).  Самата тя също се изявява като автор на музиката на част от песните в новото CD. Освен това изпълнителката е написала почти всички текстове в албума си.

Този път няма българин сред композиторите, но нашенската нишка не липсва. Tea Tairovic е заснела 4 от новите си видеоклипове в България с режисьора Иван Димитров – Torex. Това са клиповете: “Ola”, “Titanic”, “Udri”, “Pec”, които получиха одобрението на меломаните.

Във всички видеа освен секси визии, певицата демонстрира и невероятните си танцувални възможности, които ѝ донесоха прозвището Shakira на Балканите.

Българската публика ще може да се наслади на песните от новия албум на изпълнителката на големия концерт, който ще изнесе на 23 ноември в зала „Арена София“.

Може да гледате новите видеоклипове на Tea Tairovic в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.