• office@fantv.bg

Tea Tairovic подготвя своя първи грандиозен концерт в Белград на 17 юни. Това сподели самата тя на специално организирана конференция. Топзвездата сподели пред репортери, че е изключително нервна и макар да има все още няколко месеца до мащабното събитие, тя вече е готова с голяма част от организацията.

 „Сега обмислям как ще изглежда всичко. Със сигурност ще прилича много на мен, на всичко, което съм правила досега. Енергията е най-важното нещо между мен и публиката – те със сигурност не са дошли за ефектите, а за мен. Нервна и притеснена съм, но ще дам сто процента от себе си.“– каза развълнувано Tea Tairovic.

Това ще е първото събитие от такъв мащаб за известната изпълнителка, макар да има десетки хитове и стотици участия зад гърба си.

Песните на Tea Tairovic са едни от най-предпочитаните от зрителите на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.