• office@fantv.bg

Талантливите изпълнители тръгват на турне отвъд океана, за да зарадват своите фенове.

Tea Tairovic и MC Stojan са сред най-популярните сръбски изпълнители и покоряват все повече върхове. Младите звезди се радват на нестихваща популярност сред балканските държави, а феновете им в социалнтие мрежи растат главоломно.

Балканските меломани в САЩ винаги са изразявали своята безгранична обич и подкрепа към двамата сръбски изпълнители. Точно за това Tea Tairovic и MC Stojan решават да се отправят на приключение, обединени от едно съвместно турне в Америка.

Tea Tairovic обяви новината за общото им турне в своя Instagram профил, като написа под публикацията „R U READY ?” (бел.пр. „Готови ли сте?”).

Датата на турнето все още не е обявена. Очаквайте скоро повече информация.

CREDIT: Instagram

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.