• office@fantv.bg

Алисия е сред най-ярките музикални звезди не само в България, но и на Балканите. Всяка от песните й става хит, всеки нов сингъл се превръща в сензация.

Тя издава много сингли, които завладяват топ позициите на български и чуждестранни класации. Alisia пусна 5 студийни албума досега.

Видеоклиповете на Алисия в YouTube получават милиони гледания.

Тя има хиляди последователи на facebook и Instagram, които са много активни всеки ден.

Алисия има сътрудничество с популярни български артисти от различни музикални жанрове.

Също така има интересни колаборации с популярни имена от световната сцена като Sarit Hadad и Revolt Klan.

Тя е носителка на редица награди, сред които е певицата на годината, най-слушаният балкански изпълнител, най-доброто видео, най-стилната българка, най-популярната певица.

Алисия е известна не само с песните си, но и с перфектния си вид. Тя винаги търси и променя стила на пеене и външния вид. Тя обича да прави експерименти не само с музикалния си стил, но и с външния си вид и винаги е ценена от публиката.

Алисия е добре известна и със социалното си поведение. Тя подкрепи и инициира редица причини и благотворителни събития.

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.