• office@fantv.bg

Родена е на 18 септември в столицата София.
Още от 5-годишна започва да се занимава със сценични изкуства. Стартира изявите си в най-добрата модна агенция за манекени и модели в България. Дефилира на множество модни ревюта. След това се увлича и по модерния балет. Започва да се занимава активно с танци, като участва в концерти и турнета. Съчетава тези си изяви с училището.
Тя обаче мечтае да бъде актриса. Малко преди да завърши гимназия, вече знае към какво висше образование ще се насочи. Записва се на подготвителен курс по актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Учи една година там и след това е приета в класа на проф. Цветана Манева в Нов български университет. Там завършва с отличие специалността „актьорско майсторство за драматичен театър“. През цялото време на обучението си практикува професията си – играе във филми, сериали и участва в реклами и театрални постановки.
Участва в конкурса „Мис Плеймейт“ и до ден днешен е определяна като една от най-запомнящите се претендентки за титлата. Взима участие в много други конкурси.
Анна-Мария признава, че детската и мечта обаче била да стане ТВ водеща и днес вече е сбъднала и този своя блян.
През свободното си време обича да се вижда с приятели и да купонясва на партита до зори.

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.