• office@fantv.bg

Родена е на 2 ноември в град Враца.

Завършва СОУ „Отец Паисий” – Враца в музикална паралелка с профил „Народно пеене“. След това продължава образованието си в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, където успешно защитава бакалавърска степен по специалността „Народно пеене“. По-късно се дипломира в магистърска програма по Информационни и комуникационни технологии в СУ „Климент Охридски”.

Никой в семейството й не се занимава с музика, но още от ученическите си години тя е твърдо решена да поеме пътя на професионален изпълнител. От малка свири на акордеон и пиано, а от 17-годишна започва да пее в различни заведения на страната, за да трупа опит. През 2010 става част от каталога на музикална и продуцентска компания Diapason Records.

Изпълнява попфолк, песни от различни балкански държави и фолклорни песни от всички области. Също така се справя великолепно и с поп песни, световни евъргрийни и българска естрада.

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.