• office@fantv.bg

Джулия е родена на 9 декември в град Кюстендил. Завършва с отличен успех средното си образование в Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов“ – Кюстендил, специалност „Информатика със засилено изучаване на английски език“. По същото време заминава и за езикови курсове в чужбина – в Оксфорд, Великобритания и Малта, които завършва успешно и получава сертификат за ниво Advanced.

Освен математика и езици, музиката и спорта се превръщат в страст за Джулия от съвсем малка. Започва да се занимава с музика от 5-годишна. Изучава солфеж и взема участие в множество концерти, музикални фестивали и конкурси. Свири на китара и пиано, има национални награди от най-утвърдените конкурси за класическа китара в страната. Участвала е и в концерти зад граница – в Украйна, Чехия, Гърция, Сърбия, Северна Македония и др.

Успешно успява да съчетае образованието и музиката със спорта. Джулия започва да тренира художествена гимнастика и е cребърен медалист от републикански състезания. След дълги години като гимнастичка, тя сменя попрището и се посвещава на леката атлетика. Тя споделя, че от този момент се чувства на мястото си и атлетиката остава дълбоко в сърцето й, а тренировките се превръщат в начин на живот. Към момента Джулия продължава да тренира професионално. Завършва  и средно-специално образование по направлението „Организатор на спортни прояви и първенства“ и организира различни спортни мероприятия.

След като завършва средно образование, Джулия започва да учи Право в Нов български университет. Тя вече е на прага на дипломирането си.

През 2018 г. Джулия е избрана за младежкия делегат, който да представлява България на 29-тата сесия на Конгреса за регионални и местни власти към Съвета на Европа, в Двореца на Европа и заминава за Страсбург, Франция със статут на официален делегат от Съвета. Прави изказвания, предложения, включва се в дискусиите за глобални проблеми, както и в разрешаването на казуси, касаещи ЕС и България.

С журналистика се занимава от 4 години. Започва кариерата си като репортер в национална електронна медия, а 2 години по-късно започва работа като водещ на спортна емисия новини в телевизия в гр. Благоевград. Освен, че се изявява като спортен журналист, също така тя подготвя новини, взима интервюта, лайфстайл репортажи, анкети, подготвя репортажи за националните медии и др.
Джулия е печелила конкурси за красота, за фотографии, за спортни фотосесии и др. Взима участия в ревюта, участва и във филми. Работила е като водещ на музикални форуми, PR и рекламно лице на различни проекти, а вече е част от екипа на FEN TV.

 

 

 

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.