• office@fantv.bg

Роден е на 17 април в град Шумен, но от години живее в Германия.

Като малък Майкъл Джексън го запалва по музиката. Учи се на пеене и сценично държание от Азис, Софи Маринова и Бони. Фен е също на регетон музиката.

Той обича да си пуска клипчета в социалните мрежи как пее и танцува. В един априлски ден му се обажда неговия приятел и колега Ерик, който забеляза амбицията му и го попита защо не започне да се занимавам професионално с музика. Тогава Емилиано решава сериозно да се замисли за старт на професионална кариера на музикалната сцена. По-късно последва запознанството с продуцента на  Diapason Records  Ненчо Касъмов и подписване на договр с компанията.

За кратко време Емилиано успява да спечели десетки фенове, а клиповете му имат по милиони гледания. Огромен успех постига с песента „Сватбата ти“. Следва също така хитовото парче „Болница“. И тоталният фурор със сингъла „татуировка“, който е вдъхновен от негова лична любовна история.

Емилиано обожава животните. В дома си в момента има малка зоологическа градина, в която живеят папагал, аксолотъл, риби, котка и зайче.

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.