• office@fantv.bg

Емилия – едно от най-красивите лица и един от най-мелодичните гласове в българската музика. В репертоара й присъстват авторски поп и поп-фолк песни, песни с балканско звучене, както и народни песни на фолклорна основа. Като кадър на музикалното училище в Широка лъка, Емилия има завидни възможности в областта на народното пеене. Умее да изпълнява песни от тракийския, родопския, шопския и странджанския край. Тя притежава висок, мек и топъл глас. Заради прекрасното й изпълнение на балади, често я определят като “ангелския” глас на българската поп-фолк музика.

 

Родена е в миньорския град Гълъбово през 1982 година. На 12-годишна възраст започва да учи народно пеене при Живка Казакова и Димитър Колев. След това продължава обучението си в профилираното музикално училище за музикални таланти в Широка лъка. Три години по-късно, младата певица подписва договор с музикална компания „Пайнер“ и става част от семейството на най-голямата музикална къща в България. През годините певицата е част от големите летни турнета – концерти на Пайнер, които се провеждат на стадионите в по-големите градове в страната. Изпълнител с голям опит, с изяви и концерти както в България, така и в Македония, Румъния, Турция, Великобритания, Австрия, Испания, Австралия, Гърция, САЩ, Русия.

 

Емилия има 3 деца. На 07.04.2008 година става майка на първото си дете – Иван, а на 03.10.2016 ражда Мира, която според всички е нейно копие.

От 2018 година, певицата е щастливо омъжена за бизнесменът Жорж Башур, който е голяма опора и изключителна подкрепа и в професионалната част от живота на Емилия. На 10.02.2022 се ражда и Жоржина, която е плод на тяхната голяма любов.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.