• office@fantv.bg

Иван Паланов е от гр. Велинград, но в момента живее и работи в гр. София.

Завършил е Национална Спортна Академия със специалност Кинезитерапия. Занимава се с музика от 2 години, като началото на професионалното му развитие поставя запознанството му с Илиян Михов – Баровеца, който е негов ментор.

Любовта му към фолклора и специално към македонската песен произтичат още от прапрадядо му, който е родом от банското село Обидим, а по-късно се преселва във велинградското село Чепино. Семейството на баба му се е славело с музикални певчески самодейски заложби, а баща му свири на тромпет, акордеон и китара. Споделя, че харесва фестивала ‘‘Пирин Фолк‘‘ и една от детските му мечти е била именно да се качи на голямата сцена. Мечтата му се сбъдва, когато през 2019 г. е класиран и участва в конкурса за нова авторска песен с „Пиринска мома хубава“ по текст, музика и аранжимент на Илиян Михов. От Фестивала си тръгва със специалната награда на Фен Фолк ТВ. Участвал е и в двете издания на Националния фестивал за народно творчество „Фолклорна магия“ Банско.

На „Пирин Фолк“ Сандански 2020 печели Наградата на журналистическото жури в  Конкурса за авторска македонска песен с “Любов или гурбет”.

 

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.