• office@fantv.bg

Йовко Вричев е роден на 3 януари в красивия дунавски град Белене.

Завършва средното си образование в СОУ „Димчо Дебелянов“ – град Белене с профил Информатика. Пет години е част от театралната трупа на училището, с която взима участие в национални конкурси.

Дипломира се като бакалавър във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Велико Търново в специалност Книгоиздаване. Продължава образованието си и придобива магистърска степен по Управление на масовите комуникации в Нов Български университет.

Работил е като водещ в радио Фаворит – Велико Търново, където трупа опит с вечерния поздравителен блок. Работи и като репортер в БНТ2 в студентското предаване „Нещотърсачи“. Изявява се и като репортер в предаването „Голата истина“ с Любо Нейков по bTV. Правил е репортаж и в шоуто „Господари на ефира“. Има опит и като водещ на редица концерти, кампании и общински празници.

Хобитата му са спорт и пътувания.

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.