• office@fantv.bg

Крум е сред най-обичаните български изпълнители и успешно развива своята музикална кариера като част от „Ара мюзик“. През годините е отличен с редица награди в стиловете поп-фолк и поп музика. Носител е на призовете „Дебют на годината“ на Телевизия ММ, „Най-прогресиращ изпълнител“ от Фен ТВ, „Видеоклип на годината – Поп музика“ от Фен ТВ, „Дует на годината“ от Фен ТВ, Радио Романтика и сп. Нов фолк. Песента „Нищо не знаеш“ в дует с Емануела е избрана за „Най-добра песен от България“ на първите Балкански музикални награди, „Най-добра песен от България“ на Folk Hit Godine и „Най-добра песен от Европа“ на Израелски музикални награди. В две поредни години печели „Награда на публиката“ на „Охрид фест – Охридски трубадури“. Има издадени два албума – „Не си играй с мен“ и „Не друг, а аз“. Участвал е в редица благотворителни инициативи и е бил посланик на информационни кампании, насочени към младите хора.

Крум е сред любимите участници в телевизионни формати. Финалист е в първото танцово шоу в България – VIP Dance, където достига до финал и се класира трети в тримесечна надпревара. Участва също в Survivor – Камбоджа, „Бягство към победата“ и др.

Освен като певец, Крум е и инструменталист, като още от дете свири на пиано и флейта. Именно любовта към музиката и талантът го водят по пътя му още в ранна възраст. Завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“, а висшето си образование продължава в Консерваторията с две специалности – „Поп и джаз пеене“ и „Флейта“. Бил е първа флейта в Младежка филхармония и лауреат на множество конкурси за класическа музика.

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.