• office@fantv.bg

Усетът към музиката Лияна наследява от семейството си. Нейният баща Валентин Попов е композитор. Именно той е причината певицата да постави началото на музикалната си кариера. През далечната 1992 год., едва 12-годишна, Лияна печели съвместно със своя баща конкурса на Българското национално радио за млади фолклорни таланти. Именно там записва и първия си албум „Пирински видения”, който издава с името Лили Попова.

Следват няколко години, в които Лияна успешно съчетава музиката с училището и спорта. По това време тя тренира в Младежкия национален отбор по лека атлетика. Всяко едно от заниманията изисква време и усилия, за да постигне търсените резултати. Ето защо тя решава да посвети своето време изцяло на учението си и спорта, като оставя музикалната си кариера на заден план.

Само четири години по-късно Лияна се завръща на музикалната сцена, като през 1998 год. подписва договор с музикална компания. Там записва и първия си поп-фолк хит „Каменно сърце”, който я нарежда на първо място в музикалните класации. Кариерата й на певица върви стремглаво нагоре, докато не забременява с дъщеричката си Дениз. Тогава тя решава да отдели времето и вниманието си изцяло на нея.

Веднъж усетила магията на музикалната сцена, Лияна разбира че никога не може да се откаже от нея завинаги. Ето защо през 2007 год. подписва договор с музиклана компания „Сънни Мюзик”, където издава и последния си албум „Като вещица”, съдържащ хитове като „Като вещица”, „Хайде, доведи я”, „И когато фактите говорят”, „Сладки мечти” и много други. Но издадения албум не пречи на певицата да прекъсне своето творчество, напрвотив – само поставя началото на редица тотални хитове, които веднага намират своето място в сърцата на феновете.

 

 

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.