• office@fantv.bg

Теодора засне два видеоклипа върху новите си песни „Ще се видим скоро“ и „Либе ле“. Заглавията не са от изворния фолклор, а са изцяло авторски композиции на македонска основа.

„Ще се видим скоро“ е по музика на самата певица и е на емигрантска тема. Нотите ѝ се родили по време на пандемията в Америка, където изпълнителката живя 8 години. Мелодията е създадена върху стихотворение на Йордан Гергов. За аранжимента се погрижи македонският композитор Сашко Митковски. „Либе ле“ пък е дело на един от доайените на първия форум за македонска песен „Пирин Фолк“ Никола Ваклинов и по текст на Биляна Попова.

Изпълнителката засне два клипа в Църногорския манастир

Режисьорският екип на Ненчо Касъмов избра за локация на лентите Гигинския манастир „Св.св. безсребреници и чудотворци Козма и Дамян Асийски“, известен още като Църногорския манастир.

Звездата на Diapason Records се завърна за постоянно на родна земя през септември. Тя с пълна сила стартира звукозаписна дейност както във фолклора, така и в модерния попфолк. Изпълнителката вече репетира за първите си участия след по-дългата музикална пауза.  Първото е още тази събота в Хисаря.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.