• office@fantv.bg

Една от най-очаканите песни в края на годината – дуетът на Тони Стораро и Алекс Иконата, направи своята премиера в ефира и You Tube канала на Фен ТВ. „Майната на парите“ вече има над 100 хиляди гледания за по-малко от 24 часа и се изкачва по стълбицата на класацията Набиращи популярност в платформата. Социалните мрежи Тик-ток и Инстаграм пък изобилстват от клипчета на потребители, които пеят, танцуват или просто се радват на песента.

Тони Стораро е влязал в силна серия и за кратко време представи на меломаните няколко дуетни песни. Всяка от беше приета радушно от музикалните потребители. За излизането на „Майната на парите“ беше обявено в средата на месец декември. Още тогава социалните профили на Фен ТВ и Диапазон Рекърдс бяха заляти от десетки съобщения на фенове, които нетърпеливо питаха кога ще е премиерата на парчето.

Хитовият изпълнител не разочарова и винаги представя песни, които се превръщат в любими на почитателите на жанра. А какво още можете да очаквате от Тони Стораро, предстои да разберете.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.