• office@fantv.bg

Torino и Pashata дадоха старт на летния сезон с най-новото си парче. То е озаглавено „Mi Amore” и определено успя да внесе настроение сред феновете на изпълнителите. Песента е с типичното за тях латино звучене и ни пренася на плажа, заредени за купон.

Почитателите на Torino и Pashata не спират да пишат ласкави коментари за новото им предложение, като мнозина са на мнение, че това ще е хитът на Лято 2023.

Само броени дни след премиерата си “Mi amore” успя да направи над 100 хиляди гледания и се нареди на пето място в трендинг класацията на YouTube.

“Скъпи приятели искаме да ви благодарим за подкрепата от името на Latino Gang! Не можем да опишем радостта, която изпитваме при всеки един положителен коментар, споделяне или харесване. Вашата подкрепа е всичко за нас! Благодарим Ви! Обичаме Ви!”– написаха в социалните мрежи двамата изпълнители.

Текстът на ритмичното парче е дело на самите Torino и Pashata заедно с D-ZASTA, музиката е плод на творческата работа на BledBeats, Torino & Pashata, TISH3V и D-ZASTA, а видеото е на Niki Kotich.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.