• office@fantv.bg

Песен #6 от предстоящия албум на родните суперзвезди е адаптация на известния хит на Giorgos Mazonakis – To Gucci Forema. Сингълът е комбинация от тежкарски бийт, остроумни рими и супер познато звучене. Това е първата международна колаборация на Torino & Pashata, и то с един от най-познатите гръцки изпълнители по нашите ширини – Kyriacos Georgiou. В песента артистите умело си подават топката от български към гръцки и за пореден път показват приемствеността между балканските култури. Под заглавите Gucci Forema (Gucci рокля) пък се крият темите за любов, меркантилност, лъст, искреност и още много, оставени на интерпретацията на слушателя и зрителя.

“Не сте чували нещо такова от нас. Не знам дали и някога ще чуете отново. Този проект за нас с една дума е – дързък.” – каза Torino по повод премиерата. Pashata добавя: “Първи сингъл с чуждестранна звезда, първи снимки на видеоклип в толкова тежки условия (-10 градуса край язовир Доспат), първа промяна в общоприетото ни звучене – с толкова дързост на едно място вярваме, че поставяме началото на серия от балкански и европейски колаборации в нашето творчество.”

Зад музиката и текста стоят оригиналния творец на произведението – популярния гръцки хитмейкър Foivos Tassopoulos, заедно с родния любимец Иван Тишев и самите Torino & Pashata. Видеото, снимано във впечатляваща кино стилистика, е дело на отново набиращия инерция в средите видеограф – Ники Котич.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.