• office@fantv.bg

Българските латино-регетон крале Torino & Pashata, заедно с иконата на родната музика – Камелия, поднасят на публиката втория си съвместен проект – Casanova едва няколко месеца след суперхита им Plan B.

Тракът разбива всякакви жанрови граници и набляга на музикална стойност откъм ритмичност, танцувалност и максимум съответствие с времето от годината и знаковия Студентски празник. Написана от Torino & Pashata и известния български хитмейкър Светлин Къслев, песента е комбинация от установения латино стил на момчетата и така обичаните по нашите ширини балкански елементи.

Casanova е нашата втора колаборация с Камелия. За нас шансът да работим с нея е една огромна привилегия, защото тя е един от най-емблематичните български изпълнители; творец, на когото ние винаги сме се възхищавали” – споделят Torino & Pashata.

За мен е удоволствие отново да работя с двама млади и успешни изпълнители като Torino & Pashata. Тази колаборация е вълнуваща и за трима ни. Нямам търпение да я чуете и видите.” – добавя Камелия.

Можете да гледате видеото на Torino & Pashata & Камелия – Casanova е ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.