• office@fantv.bg

Torino & Pashata безспорно са известни като едни от най-добрите изпълнители в музикалната индустрия, които винаги успяват да ни изненадат с нови и иновативни проекти. Новият им сингъл „Звънни ми“ не е изключение, а само още едно доказателство за това. С уникалната си енергия и талант, дуетът фурор продължава да показва своята изключителност и професионализъм във всяко свое произведение.

Текстът на песента е написан със забележителна мелодичност и изключителна емоция, съчетаваща различни аспекти на любовта – от страст и съкрушение до надежда и тъга.

Музиката на песента, творение на Иван Тишев, е също толкова вълнуваща и подчертаваща значимостта на текста, който е написан от самите изпълнители в колаборация с небезизвестния Георги Киров – D-Zasta.

Зад оригиналната музика, текст и аранжимент пък, от които е вдъхновена „Звънни ми“, стои гъркът Michalis Kouinelis, а визуализирането на проекта е режисирано от Кристиян Русев и заснето от Niki Kotich.

Може да гледате видеото „Звънни ми“ на Torino & Pashata в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.