• office@fantv.bg

Гръцкият изпълнител Triantafyllos, който ще изнесе самостоятелен концерт на 6 март в зала 1 на НДК, с нетърпение очаква срещата си с българската публика.

Певецът придоби огромна популярност у нас с последното си парче “Se Perno Gia Na Sou Po”, което натрупа над 17 милиона гледания в YouTube и е сред любимите на меломаните. Песента има и български вариант със заглавието „По по по“, изпълнен от Галена и Азис. БГ версията също се наложи като тотален хит и е сред най-предпочитаните от почитателите.

Triantafyllos сподели в интервю пред bTV на какво се дължи успеха на сингъла.

„Една много хубава песен, има хубав ритъм, има положителна енергия и затова хората я заобичаха. Щом я чуеш, те откъсва от всекидневието, прекарваш добре, вдига настроението и това е тайната на успеха ѝ.“, каза гръцкият изпълнител пред камерата на bTV.

Гръцката звезда не спести и суперлативи по адрес на родните звезди. Според него изпълнението им е невероятно. За Галена, с която вече се е срещал, той каза, че е изключителна, много позитивна и адски много ѝ симпатизира. Певецът от южната ни съседка все още не е имал възможността да се срещне лично с Азис, но много би искал да се запознаят и да си поговорят.

Всъщност Triantafyllos е познат у нас и с още една песен – “Spao Ta Rologia”, която излиза през 1999 година. Тя също има български кавър в изпълнение на Мария и е добре позната на публиката.

Сред песните, които ще звучат от в зала 1 на НДК, със сигурност ще бъдат “Se Perno Gia Na Sou Po” и “Spao Ta Rologia”, но Triantafyllos обещава още много хубава музика. Той ще се качи на сцената заедно със своя бенд, а концертът ще бъде в памет на починалия в края на миналата година Василис Карас, който е истинска легенда в гръцката музика.

Изпълнителят не крие огромното си вълнение от предстоящата среща с българските си фенове.

„На българската публика и на България имам да кажа, че наистина тази страна я обичам много, много. Обожавам я, в сърцето ми е. Магично е това, което ми се случва в България, и когато идвам на музикални участия, си изкарвам страхотно, хората са толкова приветливи, правим снимки, казват ми много хубави думи. Искам много, някой от вас там, който ме гледа, не знам кой и как, но искам да науча български, хора, искам един добър учител, една добра учителка, да науча български, защото когато идвам искам това, което имам да казвам на хората, искам да го казвам на български. Наистина обичам България, наистина когато идвам, си изкарвам страхотно. Чиста страна е, София е много хубава, Варна, Пловдив, където съм ходил, много ми харесва България. И също много искам някой ден да си купя къща в България, защото ми харесва много. Обичам ви много, искам концертът, на който ще се видим през март да е страхотен, ще ви видя отблизо, целувки”., каза Triantafyllos пред bTV.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.