• office@fantv.bg

В съвременна приказка за любовта потапят публиката Цветина и Крум. Двамата изпълнители представят първия си съвместен музикален проект, който носи заглавие „Принцесата и просякът“.

„Зрителите ще видят и чуят една история, към която сме се отнесли от една страна с огромна сериозност, но и с много чувство за хумор. Това е песен, която самите нас радва и се надяваме да пренесем това приятно усещане върху слушателите“, споделят изпълнителите.

Идеята за дует между двамата датира от няколко години, но „просто сега му дойде времето“, споделят още те. Автор на музиката и текста е Цветина, аранжиментът е на Spacesound. Режисьор на клипа е Радина Миленчева, оператор – Добромир Николов. Сценарият отново е дело на талантливата изпълнителка.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.