• office@fantv.bg

Младата надежда на българската поп-фолк сцена Денис Асенов с артистичен псевдоним Eddis и култовият диджей Teddy Georgo заснеха видеоклипа към песента си „Ето ти”.  

Това е третата авторска песен на Eddis. Той кани Теди в проекта, познат със своя музикален почерк и рап-речитатив. Песента ще излезе в ефира на Великден, Разпети петък, на връх рождения ден на Eddis  на 22 април и ще бъде промотирана в елитeн столичен клуб.

На Тодоровден популярният диджей отпразнува своя имен ден на снимачната площадка и се отдаде на творчество. Историята на песента е част от живота на Eddis за една преживяна  драматична любов. Теди, със своите 4-куплета,  успокоява Eddis в песента и приземява всички хвърчащи и зашеметени млади момичета в реалността в живота.

„Надяваме се песента да се хареса на нашите почитатели, в проекта взеха участие много добри и доказани творци” – споделиха изпълнителите на “Ето ти”.

Зад създаването на песента стоят: текст – Денис Асенов  /Еddis/, Кристиян Първанов – /Крис Риска/, Тодор Георгиев /DJ Teddy Georgo/ и Стоян Григоров /SNG/, музика: Еddis, Йордан Сандов и Християн Запрянов и аранжимент:  инж. Росен Стоев – /Reptilla Studio/, Иван Ковачев /Balkan Violin/, Тодор Георгиев /DJ Teddy Georgo/, Eddis и Андрей Чолаков.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.