• office@fantv.bg

Фики и новата му песен “Отпусни се” са на върха на класацията Набиращи популярност в YouTube България. Парчето направи премиерата си преди броени дни и вече има над 3 милиона гледания във видео платформата.

“Много съм щастлив, че песента се възприе толкова добре. По участията ми феновете искат да пея само тази песен. Понякога я изпълнявам и по 3 пъти.” – смее се Фики.

“Отпусни се” се изкачи на първо място още с излизането си. В момента клипа към песента оглавява и класацията за популярни видеа, и музикалната класация на You Tube България.

Изпълнителят на Диапазон Рекърдс залага на свежа, забавна видеореализация. В кадрите виждаме и танцувалните способности на талантливия певец. Посланието на “Отпусни се” е, че няма нищо лошо от време на време да си отпускаме душите и да се наслаждаваме на живота.

Клипът към парчето можете да гледате ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.