• office@fantv.bg

Пак да си до мен“ е най-новата песен, която Крум представи преди броени часове. Парчето е със специалното участие на Саша Рико, а в социалните мрежи изпълнителят сподели, че именно Саша е един от любимите му гласове. Автор на музиката и текста е Крум, аранжиментът е на Егли Марини.

„Музиката и текста отново написах, повлиян от емоциите и случките в живота. Понякога от любовта боли, но винаги след всяка буря, слънцето е най-красиво“, написа в пост изпълнителят.

Положителните коментари в youtube заваляха минути след премиерата на проекта, като меломаните го определят като изключително стойностен музикален продукт, събрал два изключителни гласа.

Видеоклипът връща зрителите назад в дните на летните залези и отнема три дни на екипа, за да заснеме кадрите. Режисьор е Радина Миленчева.

„Пак да си до мен“ може да бъде гледан в официалния youtube канал на Крум – Krum Official, както и в ефира на водещите музикални телевизии Фен ТВ и Balkanika Music Television.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.