• office@fantv.bg

След успеха на предната им колаборация „6 без 10“ Стилиян и Джамайката отново сe събраха, за да възпеят не кого да е, а „Наш’та булка“. Още с премиерата си парчето влезе в трендинга на You Tube, а социалната мрежа Tik Tok изобилства от клипчета с нея.

„Много се радвам как се възприема песента и положителния отзвук от феновете. Най-много ме радва факта, че почитателите ми се забавляват на песента и че в Tik Tok потребителите си правят клипчета. Месинджърът ми прелива от видеа, които приятели, познати, а и самите фенове ми пращат. Забелязал съм, че моите песни винаги се възприемат добре от младата аудиотрия, особено в социалните мрежи и това може само да ме радва. Мисля, че това е най-голямото признание.“ – споделя Стилиян.

Участие във видеото към парчето взима и атрактивната водеща от предаването „Зона за поздрави“ по Фен ТВ Джулия Андонова.

Идеята за „Наш’та булка“ се заражда спонтанно. Стилиян и Джамайката са знаели, че искат да направят още едно съвместно парче. Темата на песента обаче идва по време на записите. Стилиян е предпочитан изпълнител за сватби на българи в чужбина. Затова и му хрумва да възпее булките. Текстът е негов, взима участие и в създаването на музиката, която е дело на самия Джамайката и Мартин Биолчев.

„Мисля, че жената заслужава да бъде възпявана отново и отново. В специалния за нея ден – сватбата ѝ, мисля, че заслужава още повече да се чувства специална. Затова и посвещаваме песента на всички бъдещи булки.“ – разказва Стилиян и през смях добавя: „Особено купонджийките.“

„Наш’та булка“ можете да гледате в ефира на Фен ТВ и в нашия официален You Tube канал. Песента можете да слушате и в дигиталните платформи за музика неограничено.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.