• office@fantv.bg

Екипът на ФЕН ТВ се сдоби не с един, а с цели два талисмана на предаването „Зона за поздрави“. Верен фен на поздравителното шоу и на водещия Йовко лично донесе две красиви папагалчета – момче и момиче – подарък за телевизията и любимия му шоумен.

Преди време в ефира на „Зона за поздрави“ DJ Вейдър от Годеч обещава на Йовко, че ще му подари папагалчетата. И спазва думата си. Сега птичките се обгрижват от екипа а Фен ТВ и вече са любимци на всички.

В официалните фейсбук страница и Инстаграм профил на телевизията красивите птички предизвикаха множество усмивки у почитателите на Фен ТВ. Екипът ни призова всички да измислят имена за малките пиленца. И предложенията заваляха. Остава само да изберем как да се казват красивите птички.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.