• office@fantv.bg

Румина ще зарадва феновете с ново парче до дни. Изпълнителката е напълно готова с новия си проект, който ще направи премиерата си в ефира и You Tube канала на Фен ТВ.

Снимахме видеото миналата седмица, но вече всичко е напълно готово. Много съм доволна как се получи и съвсем скоро ще мога да зарадвам феновете си. Парчето е лятно, със закачка. Надявам се хората да го харесат и да се забавляват.“ – коментира Румина.

снимка: Кирил Александров

Последният проект на изпълнителката от ефира на Фен ТВ беше дует с колегата ѝ Стилиян от музикална компания Диапазон Рекърдс. Страшна комбинация“ получи много положителни коментари от меломаните и се прие изключително добре. Сега певицата от каталога на Ара Мюзик залага на солово парче. Гарантираме ви, че видеото и песента със сигурност ще напряват лятото още по-горещо.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.