• office@fantv.bg

В ефира на ФЕН ТВ и официалния You Tube канал на медията премиера направи новата песен на Sinan. Парчето се казва „Невъзможна любов“ и е в дует с младата и много талантлива IVI.

Вдъхновението за песента Sinan получава след като близък негов приятел споделя любовната си мъка. Текстът идва от самосебе си, а мелодията се ражда в последствие, докато артистът от каталога на Диапазон Рекърдс си тананика лириките. Аранжиментът е на Спас Лазаров.

Младият певец от ефира на Фен ТВ решава, че тази песен ще звучи чудесно, ако е изпълнена в дует. Затова и се обръща с предложение за съвместна работа към талантливата Ивелина Росенова – Ivi.

„С Ivi се познаваме отдавна. Страшно много харесвам гласа ѝ. Тя пее страхотно. Когато направих песента ѝ предложих да ми е дуетна половинка. За моя радост тя веднага хареса песента и се съгласи.“ – споделя Sinan.

Записите на парчето се осъществяват в студиото на Спас Лазаров, който е и автор на аранжимента. Тъй като изпълнителите са приятели, работата върви бързо и леко и за няколко часа песента е готова. Снимките на видеото също минават безпроблемно. Режисьор е Добромир Николов.

Така за само няколко дни „Невъзможна любов“ се ражда.

„След успеха на „Роксана“ бях много щастлив. И много благодаря на моите фенове, че винаги ме подкрепят. Чудех се каква и дали да пускам нова песен толкова скоро след така добре приет проект. Но реших, че „Невъзможна любов“ трябва да види бял свят колкото е възможно по-скоро. Обсъдих го с продуцента си Ненчо Касъмов и ето – дуетът ни с IVI е вече факт.“ – разказва още Sinan. „Мисля, че всеки истински, който изпитва несподелена любов, ще се намери в тази песен.“ – сподели още той.

Песента „Невъзможна любов“ можете да гледате в ефира на Фен ТВ и в нашия официален You Tube канал. Слушайте неограничено тук:

 https://www.youtube.com/watch?v=-Q7lgEs3hzI

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.