• office@fantv.bg

„Чукай“ е озаглавено новото провокативно парче на Тиана. След двете супер успешни колаборации на младата звезда на Диапазон Рекърдс с Румен Борилов („Ти си топ) и Радо Шишарката („Мило“) и носталгичната „Ретро хитове MashUp идва песен, която пасва изключително на характера на Тиана.

Аз съм много дива по природа. Не съм сигурна доколко хората и феновете са ме опознали все още. Но ви гарантирам, че текстът на „Чукай“ и видеото ми прилягат идеално (смее се).“ – коментира певицата от ефира на Фен ТВ.

 „Чукай“ има потенциал на хит. Клипът към парчето разкрива и друга творческа черта от личността на Тиана. В него изпълнителката демонстрира и отлични актьорски заложби.

Премиерата  на „Чукай” е днес, 21 юли, в 18:00 ч. ексклузивно в ефирите на Фен ТВ и радио Вероника, както и в официалния YouTube канал на Фен ТВ.

Парчето е налично и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и др.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.