• office@fantv.bg

Емилиано не разочарова феновете си. И този път изпълнителят на Диапазон Рекърдс представя парче, чийто текст е отражение на съвременния живот на младежите. „Story“, както е заглавието на новата песен, вече е достъпна във всички музикални платформи. Видеото направи премиерата си в ефира и официалния YouTube канал на Фен ТВ.

Аз се вдъхновявам от живия живот, както се казва. Нещата от всекидневието са това, за което аз пея. Почти всичките ми песни са всъщност базирани на действителни събития от моя живот или от живота на хора покрай мен. Може би затова имам и такъв успех. Аз пея за това, което се случва всеки ден в живота на младите хора.“ – категоричен е Емилиано.

Изпълнителят от ефира на Фен ТВ работи по някоко проекта, като този е първият от серия песни, които ще влязат в предстоящия му албум.

„Много съм вдъхновен и надъхан. Имам толкова много музика и текстове в главата си, които искам да споделя с феновете си. Сигурен съм, че хората ще се припознаят поне в една трета от предстоящите ми песни.“ – през смях споделя младият певец.

За видеореализацията на “StoryЕмилиано отново работи с немци. Режисьор е самият певец, а оператор и снимачен екип са хората, с които изпълнителят създава и видеоклиповете към „Слънце“ и Луди лапета“.

„Story“ можете да гледате в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията.

Парчето е налично и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и др. тук.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.