• office@fantv.bg

С рекорд завършва 2021 г. за топ звездата Тони Стораро. Изпълнителят от каталога на Диапазон Рекърдс е с 4 песни с негово участие в класацията Трендинг на You Tube България.

В последните месец и половина Тони Стораро представи няколко песни на феновете. Всички парчета са дуетни и са в списъка с най-актуални видеа в най-голямата платформа за видеосподеляне.

Съвместните проекти са с Криско, Румен Борилов, Алекс Иконата и Елица. Всяка от песните намери своята аудиотия и успя да заплени феновете, за да се превърне в неоспорим хит.

Тони Стораро изпраща една изключително успешна в музикално отношение година. Голямо впечатление направи и съвместното му парче с популярния и извън границата на страната ни продуцент и композитор Kan Wakan – „Убиваш всичко в мен“.

Човекът-глас винаги е доказвал, че не се страхува от предизвикателства и успешно комбинира жанровете. Преди години дуетът му с голямата Йорданка Христова „Прости“ разбуни духовете и доказа още веднъж, че за хубавата музика и хубавите гласове няма граници.

Тепърва ще разберете какво още можете да очаквате от Тони Стораро през следващата година. Само в ефира на ФЕНТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.